Resultater med Online Markedsføring & ContactVision

Resultater – Det er hvad det handler om!

Hvorfor bruge tid og energi på noget der ikke giver resultater? Nej vel – og det gælder også markedsføring på Internettet, også kaldet Online Markedsføring, Digital Markedsføring eller Online Marketing.
Hvad vi kalder det betyder mindre, men forståelsen af hvad det er, og hvordan vi kan og skal bruge det, kan være helt afgørende for succes.

Du har forstand på din forretning og dine produkter. Du har visioner og mål med din virksomhed og du ved, at hvis du kan få fat i endnu flere i din målgruppe, vil du kunne øge din omsætning og udvikle nye produkter og sikre levedygtigheden.

Måske har du det som flest. Du vil hellere bruge din kostbare tid på udvikling og kundekontakt og “glemme” alt om salg og markedsføring.

Men netop fordi, at ingen kender din virksomhed og dine produkter bedre end dig selv, er det her du skal satse og det behøver ikke være svært.

Lad ét møde med ContactVision være dit første mål. Så er du i gang!

 Nogle af dem ContactVision hjælper

Fysiurgisk Massør gik fra at have 20 % af sin tid forudbooket og med en daglig udfordring for at skaffe nye klienter, til at have bookinger måneder fremover. Hertil blev der overskud til at investere i nye og større lokaler med bedre beliggenhed, overskud til at ansætte nye medarbejdere, og overskud til at udvide forretning med nye produkter og nye tilbud.

 

Psykologvirksomhed gik fra anonymitet på Internettet med et par hundrede visninger månedligt, til, at blive fundet med de bedste søgeord på side 1 i søgemaskinerne og til at have over 16.000 visninger om måneden – uden at bruge så meget som én krone på AdWords!

 

Investeringsfirma fik søgemaskineoptimeret deres hjemmeside og blev efter få uger fundet på side 1 på top søgeordene.
Derefter fik de udviklet en Landing Page + video, som fik salget boostet til nye højder. Videoen er alene på YouTube blevet set flere tusinde gange. Fra YouTube er  direkte links til Landing Page og derfra, direkte kontakt til virksomheden.

 

Også en investeringsvirksomhed, der bl.a. har fået lavet AdWords kampagne med dynamiske søgeord. Det er en særlig teknik som gør, at de søgeord folk søger på, vil være indeholdt i Annoncens overskrift. Det øger markant klik på annoncen, idet folk ser præcist det de søgte på!

 

Auktionshus fik en ny hjemmeside med implementering af et professionelt Nyhedsbrevs-modul og med avanceret tilmeldingsmuligheder. Hjemmesiden har på ét år mere end tredoblet deres database. Hjemmesiden besøges af op til 3.000 pr. dag! og der er “sort” af mennesker til auktionerne!

 

Alarmfirma fik lavet 2 videoer, hvoraf den ene efter 3 år fortsat ligger på side 1 i søgemaskinerne. Herefter blev der udviklet en Landing Page samt 2 nye videoer, som udover en masse salg, har over 6.000 visninger og også ligger i top på YouTube og på søgemaskinerne.

 

Andre eksempler på hjemmesider og online markedføring, herunder sociale medier som Facebook, Youtube mm., laves bl.a for:

  • Konsulent og rådgivnings firmaer
  • Erhvervsnetværk
  • Internationale firmaer
  • Guldsmed
  • Rengøringsvirksomhed
  • Vinfirma
  • Udlejningsvirksomhed
  • Handelsfirmaer
  • Iværksættervirksomheder

 

Vil du gerne høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed? Så gå til Kontaktsiden: KLIK HER