Om ContactVision

ContactVision hjælper og rådgiver virksomheder med online markedsføring

Hvem er ContactVision for?

Virksomheder der har et forretningsgrundlag, men som finder at online markedsføring er en udfordring, både hvad angår tid og til at finde rundt i “junglen” af muligheder og tilbud.

ContactVision tager udgangspunkt i din forretning og konkurrencesituation, og fører dig igennem “vildnisset” med fokus på de områder, som vil medvirke til markant at øge dine resultater.

Det der gør forskellen…
Der hvor du oplever forskellen er, at blive mødt med en forretningsforståelse for netop din virksomhed og din situation.
Du får gennemgået muligheder, strategier og, du får en plan for, hvordan du omkostningseffektivt kan markedsføre din virksomhed online på internettet, på mobiler og på de sociale medier.

Du vil opleve at du selv, med succes, kan lære at markedsføre din virksomhed, når først det grundlæggende er på plads og du har en online strategi!

Jørgen Uhlig - ContactVisionOm Jørgen Uhlig

Jørgen Uhlig startede ContactVision for mere end 20 år siden, baseret på et unikt koncept Eight Out of 10, som er blevet markedsført i bl.a. Australien New Zealand, Hong Kong, Singapore, Malaysia, Frankrig, Sydafrika m.fl.

Siden 2007 har Jørgen arbejdet professionelt med online markedsføring.
Først med fokus især på søgemaskineoptimering (SEO) og udvikling af hjemmesider.
Senere, i takt med den eksplosive udvikling på Internettet, også med mobil marketing og sociale medier.

Samarbejdspartnere:

ContactVision har en bred vifte af samarbejdspartnere i ind- og udland. Det involverer bl.a. designere,  journalister, fotografer og internationale eksperter og virksomheder med speciale indenfor bl.a. søgemaskineoptimering og online marketing.

I øvrigt om Jørgen:

  • HD i Afsætningsøkonomi
  • Certificeret NLP Practioner
  • Undervist i Salg og Ledelse hos bl.a. Mercuri International
  • Har udviklet og undervist i Eight Out of 10, et Telemarketing- og Salgskoncept/kursus, der er lanceret i lande over hele verden.
  • Har haft lederstillinger indenfor Salg og Marketing i virksomheder som Colgate-Palmolive, Alfred Benzon, Farma Food, Time/system International m.fl.
  • Har oprettet og været ansvarlig leder for Distributions- og Partnernetværk i Europa, Afrika, Mellemøsten, Fjernøsten, Australien og New Zealand
  • Har etableret eller deltaget i etablering af flere virksomheder.

 

ju-july2013-11

Kontakt ContactVision Tlf.: 3166 8618

Kontakt ContactVision
Tlf.: 3166 8618